Дякуємо за стійкість і мужність кожному бойовому медику

Липень 2023 року став точкою відліку нового етапу життєвого шляху нашої колеги Олени Мотузко, яка поповнила лави бойових лікарів Національної гвардії України.

Мотузко Олена Олексіївна до повномасштабного вторгнення армії РФ на територію нашої країни працювала лікарем моніторингового кабінету  філії ЦОЗ ДКВС України в Запорізькій області. Її професіоналізм, здатність ухвалювати виважені рішення, планувати та керувати завжди високо цінувалися колегами.

Сьогодні Олена Олексіївна – начальник медичного пункту 13 бригади оперативного призначення Національної гвардії України «Хартія». Евакуація поранених, зупинка кровотеч, тампонування ран, перев’язки – такі будні нашої героїчної колеги. Професійні знання та багаторічний досвід для неї стали могутньою зброєю у поєдинку зі смертю за життя наших військових на передовій.

Філія ЦОЗ ДКВС України в Запорізькій області пишається своєю колегою Оленою Мотузко та дякує за стійкість і мужність кожному бойовому медику, які докладають колосальних зусиль для захисту нашої держави від ворогів.